Laserliner Cubus 110 S

Täysautomaattinen pyörivä laser ammattikäyttöön punaisella laserviivalla. Mukana vastaanotin.

Tuotetunnus (SKU): 052.200A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner Cubus 110 S -tasolaseri on vankkarakenteinen, pyörivä laser luotipisteellä. Tasolaseri on täysautomaattinen ja sen itsetasausalue on 4°. Punaisella lasersäteellä toimivan laserin mittaustarkkuus on 0,15 mm/m. Laitteen IP66-luokituksen ansiosta laser kestää voimakasta vesisuihkua ja on täysin pölytiivis.

Cubus 110 S -laserin toimintoihin kuuluu skannaus, pyörintä, pistetoiminto, kallistus ja käsivastaanotto. Mukana tulevan kauko-ohjaimen kanssa laserin kaikkia toimintoja voidaan ohjata jopa 40 metrin etäisyydeltä! Lisäksi vertailuviiva helpottaa väliseinien pystyttämistä.

Laite on varustettu ADS Tilt -toiminnolla, joka päällä ollessaan pysäyttää laserin pyörimisen laitteen liikahtaessa. Automaattitasauksen lisäksi laserissa on Transport LOCK -moottorilukitus, joka suojaa laitetta kuljetuksen aikana. Cubus 110 S -tasolaserissa on 5/8” kierre kolmijalkaan kiinnitystä varten.

Tasolaserissa on ladattava akku, jonka toiminta-aika on noin 12 tuntia, ja latausaika noin viisi tuntia. Laserin mukana toimitetaan myös SensoLite 110 -laservastaanotin, jonka toimintasäde on jopa 100 metriä. Vastaanottimen lisäksi laserin varusteisiin kuuluu jalusta-/seinäkiinnike, yleiskiinnike, kauko-ohjain, akku, verkkolaite/laturi. Kaikki osat toimitetaan kovamuovisessa kuljetuslaukussa.

Katso tästä tuotevideo

Laserliner Cubus 110 S -tasolaseria on saatavilla myös vihreällä lasersäteellä.

Tekniset tiedot

Virtalähdeladattava akku (toiminta-aika n.12 h / latausaika n. 5 h)
Toimintasädemax. 100 m (vastaanottimen kanssa)
Itsetasausalue
Tarkkuus±1,5 mm / 10 m
Paino1,3 kg
Mitat130 x 160 x 145 mm