Control Pro 250 M

Helppokäyttöinen, kuluttajakäyttöön sopiva korkeapaineruisku, joka sopii pieniin kuin hieman isompiinkin maalausurakoihin

Tuotetunnus (SKU): 2371053 Osastot: ,

Kuvaus

Control Pro 250 M -korkeapaineruisku on kompakti laite varustettuna kätevällä telineellä. Laite on suunniteltu kuluttajakäyttöön, ja sopii niin tee-se-itse henkilöille, huoltohenkilökunnalle kuin rakentajille, joilla on satunnaisia maalauskohteita. Materiaali atomisoidaan HEA-teknologian avulla käyttäen vähemmän painetta, jolloin saadaan tuotettua erinomainen peittävyys ja minimaalinen ohiruiskutussumu. Yhdessä uuden suutinteknologian kanssa tämä korkeapainelaite tarjoaa hyvän hallittavuuden ja ammattimaisen lopputuloksen ilman raitoja. Nämä ominaisuudet yhdessä mahdollistavat helpon käytettävyyden ja täydellisen lopputuloksen myös ensikertalaisille.

Control Pro 250 M -maaliruiskun varusteisiin kuuluu maalauspistoolin lisäksi 9 metrin paineletku, HEA-kääntösuuttimet 311 ja 517, sekä kahvasuodatin.

Huom! Laite ei sovellu kaksikomponenttimaaleille.

Control Pro 250 M -korkeapaineruiskun ”isoveli”, Control Pro 350 M -laite on vastaavanlainen, hieman tehokkaampi ja kookkaampi laite, joka sopii pienistä suuriin kohteisiin.