Wagner Control Pro 250 M

Helppokäyttöinen korkeapaineruisku pieniin sekä hieman isompiinkin maalausurakoihin.

Tuotetunnus (SKU): 2371053 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Control Pro 250 M -korkeapaineruisku on kompakti laite varustettuna kätevällä telineellä. Laite on suunniteltu kuluttajakäyttöön, ja sopii niin tee-se-itse henkilöille, huoltohenkilökunnalle kuin rakentajille, joilla on satunnaisia maalauskohteita. Materiaali atomisoidaan HEA-teknologian avulla käyttäen vähemmän painetta, jolloin saadaan tuotettua erinomainen peittävyys ja minimaalinen ohiruiskutussumu. Yhdessä uuden suutinteknologian kanssa tämä korkeapainelaite tarjoaa hyvän hallittavuuden ja ammattimaisen lopputuloksen ilman raitoja. Nämä ominaisuudet yhdessä mahdollistavat helpon käytettävyyden ja täydellisen lopputuloksen myös ensikertalaisille.

Maaliruisku soveltuu kaikille vesipohjaisille maaleille, puunsuoja-aineille sekä emulsio- ja lateksimaaleille. Laite ei sovellu kaksikomponenttimaaleille, eikä ns. kovien liuottimien maaleille. Maaliruiskun päällä on integroitu työkalulaatikko työkalujen ja tarvikkeiden säilytykseen. Laitteen keveyden ja kantokahvan avulla maaliruiskua on helppo siirtää ja liikuttaa paikasta toiseen. Paineen säätömahdollisuus takaa hyvän maalaustuloksen eri materiaalien kanssa. Laite imee maalin suoraan maalipurkista, jollain maalaaminen käy nopeammin ja on huomattavasti siistimpää.

Maaliruiskun varusteisiin kuuluu maalauspistoolin lisäksi 9 metrin paineletku, HEA-kääntösuuttimet 311 ja 517, sekä kahvasuodatin.

Control Pro 250 M -korkeapaineruiskun ”isoveli”, Control Pro 350 M -laite on vastaavanlainen, hieman tehokkaampi ja kookkaampi laite, joka sopii pienistä suuriin kohteisiin.

Tekniset tiedot

Teho/virrankulutus550 W
Maks. suutinkoko0,017" (517)
Maalintuotto1,25 l/min
Paine110 bar
Letkun pituus9 m