Wagner Control 150 M

Kompakti ja monikäyttöinen korkeapaineruisku kaikille tee-se-itse harrastajille.

Tuotetunnus (SKU): 2394312 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Wagner Control 150 M -korkeapaineruisku on kompaktin kokoinen ja helppokäyttöinen maaliruisku kotikäyttöön. Maaliruiskun helposti täytettävä maalisäiliö, kätevä kuljetettavuus ja innovatiivinen HEA-teknologia tekevät laitteesta erinomaisen työkaverin kodin eri maalausprojekteihin. Laite sopii esimerkiksi seinien maalaamiseen sisätiloissa sekä pienten ja keskisuurten kohteiden maalaamiseen ulkona, kuten puutarha-aidat, autotallinovet, ulkokalusteet jne… Isompiin ja vaativampiin maalauksiin suosittelemme Control Pro 250 M tai Control Pro 350 M -korkeapainemaaliruiskuja.

150 M -maaliruiskun säiliön tilavuus on 5,5 litraa, ja letkun pituus 7,5 metriä. Laitteen tehokas, ilmaton tekniikka antaa maaliruiskulle pidemmän käyttöiän, sekä pienentää ohiruiskutusta jopa 55 %. Erittäin kestävä, ilmaton pistooli integroidulla suodatinjärjestelmällä takaa häiriöttömän työskentelyn. Maaliruiskussa on innovatiivinen suutintekniikka, joka helpottaa ruiskutuksen hallintaa ja edesauttaa tasaisempaan lopputulokseen.

Korkeapaineruisku soveltuu vesipohjaisille dispersio- ja lateksimaaleille, lakoille, akryylimaaleille sekä kaikille normaaleille vesiohenteisille maaleille. HUOM! Laite ei sovellu kaksikomponenttimaaleille.

Maaliruiskun varusteisiin kuuluu maalauspistooli, 7,5 metrin pituinen paineletku, HEA-kääntösuuttimet 311 ja 515, sekä kahvasuodatin.
Control 150 M -korkeapainemaaliruiskuun on saatavilla myös useita eri tarvikkeita, kuten 15 metrin pituinen korkeapaineletku, suodatinpatruuna tai HEA-suutin.

Olipa kohteesi sisällä tai ulkona, et ole koskaan ennen kotioloissa maalannut näin nopeasti ja vaivattomasti!

Tekniset tiedot

Teho350 W
Maks. suutinkoko0,015" (515)
Maks. maalin tuotto0,9 l/min
Paine110 bar
Letkun pituus7,5 m
Säiliön tilavuus5,5 l