CompactPlane-Laser 3D

Ammattikäytön 3D-linjalaser erittäin kirkkailla, punaisilla 360° lasersäteillä.

Tuotetunnus (SKU): 036.290A Osasto:

Kuvaus

Laserlinerin ammattikäytön 3D-linjalaser, jossa kolme erittäin kirkasta, punaista 360° lasersädettä. Laserissa on yksi vaakasuora ja kaksi pystysuoraa laserviivaa. CompactPlane-Laser 3D on optimoitu katon rajassa työskentelyä varten, ja sopii kaikkiin linjauksiin. Laitteessa on helppo luotisuoratoiminto laserristillä, sekä kallistuksen lisätoiminto kalteville pinnoille. Laserissa on 3,5° itsetasausalue, ja laitteen mittaustarkkuus on 0,35 mm/m. Linjalaser on varustettu Out-Of-Level -toiminnolla, jolloin merkkivalo osoittaa, jos laite on tasausalueen ulkopuolella.

CompactPlane-Laser 3D:n toimintasäde on maksimissaan 15 metriä. Laitteen RX-Ready -toiminto mahdollistaa laserin käytön laservastaanottimen kuten RangeXtender 40 -vastaanottimen kanssa, jolloin toimintasäde voi olla jopa 40 metriä!

CompactPlane-laserin mukana toimitetaan CrossGrip-puristus-/magneettikiinnike, jonka avulla laitetta voi käyttää erillisenä tai yhdistelmänä sekä pysty- että vaaka-asennossa. Kiinnikkeessä on säädettävä puristusalue, ja pohjassa 1/4″ ja 5/8″ kierteet, jotka mahdollistavat kolmijalan käytön. Laseri sekä CrossGrip-kiinnike toimitetaan muovisessa kuljetuslaukussa. Mukana tulevat myös paristot.

Katso tästä tuotevideo

Käyttöohje

Lisätiedot

Tuotemerkki

Tuotetyyppi

Laservastaanotin

Saatavilla lisävarusteena

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CompactPlane-Laser 3D”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Oletko kiinnostunut tuotteesta? Ota meihin yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake ja palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian.