Laserliner CompactCross-Laser Plus

Bluetooth-liitännällä varustettu CompactCross-Laser Plus -linjalaser kotikäyttöön.

Tuotetunnus (SKU): 081.142A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner CompactCross-Laser Plus on paristokäyttöinen linjalaser kahdella punaisella, erikseen kytkettävissä olevalla laserviivalla. Laservastaanottimen kanssa yhteensopiva CompactCross-Laser Plus on erinomainen apuväline kotirakentamisessa!

Laserissa on 4º itsetasausalue, ja sen tarkkuus on 035 mm/m. CompactCross-Laserissa on kallistuksen lisätoiminto kalteville pinnoille, sekä Out-Of-Level-toiminto, jossa merkkivalo osoittaa, jos laite on tasausalueen ulkopuolella. Lisäksi Transport LOCK -toiminto suojaa laitetta kuljetuksen aikana erityisellä heilurin lukituksella.

CompactCross-Laser Plus on varustettu RX-Ready -toiminnolla, jolloin laservastaanottimen käyttö on mahdollista linjalaserin kanssa. Laserin toimintasäde normaalisti on noin 10 metriä, riippuen valaistuksesta. Lisävarusteena saatava RX40 -vastaanotin kasvattaa toimintasädettä huomattavasti, sillä se tunnistaa laserviivat jopa 40 metrin etäisyydeltä!

Eroten moniin muihin linjalasereihin, Laserliner CompactCross-Laser Plus on varustettu Bluetooth-liitännällä, jonka avulla laseria voi helposti käyttää ja ohjailla Laserlinerin Commander App -etäkäyttösovelluksella. Älypuhelimeen ladattava sovellus mahdollistaa laserin kauko-ohjauksen ja sovelluksella voi helposti säätää esimerkiksi laserin kirkkautta. Commander App -sovellus on täysin ilmainen ja ladattavissa sekä App Storesta että Google Play -kaupasta.

CompactCross-Laser Plus -linjalaserissa on 1/4” kierre pohjassa kolmijalkaan kiinnittämistä varten. Laitteen varusteisiin kuuluu laserin lisäksi seinä-/jalustakiinnike, jossa sekä ¼” että 5/8” kierteet pohjassa. Kiinnikkeessä on säädettävä korkeus ja laite jalustoineen on asennettavissa kolmijalkaan tai kiinnitettävissä seinään. Laserin varustukseen sisältyy myös kaksi kappaletta AA-paristoja. Paristoilla toimivan laserin toiminta-aika on noin 14 tuntia.

Katso tästä tuotevideo

Tekniset tiedot

Virtalähde2 x AA-paristo (LR6)
Toiminta-aikan. 14 h
Käyttölämpötila0…40°C
IP-luokitusIP 40
Toimintasäden. 10 m (riippuen valaistuksesta)
Mittaustarkkuus0.35 mm / m
Itsetasausalue± 4°
Mitat75 x 88 x 58 mm
Paino246 g