Laserliner AutoCross-Laser 3C Plus

Laserlinerin ammattikäytön linjalaser, jossa luotitoiminto sekä lisänä vertailuviiva.

Tuotetunnus (SKU): 031.213A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Punaisella lasersäteellä varustettu Laserliner AutoCross-Laser 3C Plus -linjalaser on ammattilaiskäyttöön suunniteltu ristiviivalaser, jossa laserristillä ja luotilaserilla muodostetaan luotisuora katosta lattiaan. Laserissa on automaattitasaus magneettisesti vaimennetulla heilurijärjestelmällä sekä heilurijärjestelmän lukitus kuljetusta varten. AutoCross-Laser 3C Plus -laserin itsetasausalue on 3° , ja tarkkuus 0,2 mm/m. Laserviivojen tarkka kohdistus tapahtuu koteloa kiertämällä sekä hienosäädön mekanismilla. ACL 3 C Plus -laser on PowerBright Laser, jolloin siinä on normaalia kirkkaammat lasersäteet.

AutoCross-Laser 3C Plus -linjalaserissa on säätöjalat sekä jaloissa olevat irrotettavat kumitulpat , jotka estävät laitteen luistamisen sileillä pinnoilla. Laserissa on RX-Ready -toiminto, joka mahdollistaa laitteen käytön laservastaanottimen kanssa (lisävaruste).

Laserliner AutoCross-Laser 3C Plus -tuotepakettiin kuuluu laserin lisäksi tehostelasit, kolmijalka-adapteri, kuljetuslaukku sekä paristot.

Katso tästä tuotevideo

Tekniset tiedot

Virtalähde3 x 1.5V paristo (AA, LR6)
IP-luokitusIP 54
Toimintasäde40 m
Mittaustarkkuus0.2 mm / m
Itsetasausalue± 3°
Mitat120 x 190 x 120 mm
Paino1,4 kg