Laserliner ArcoMaster 60

Digitaalisella näytöllä varustettu elektroninen kulmamitta ammattilaiskäyttöön

Tuotetunnus (SKU): 075.131A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Laserliner ArcoMaster 60 on elektroninen kulmamitta vaaka- ja pystylibelleillä sekä kulman puolituksen automaattilaskennalla. Integroitu siirrettävä kulmamitta, jossa valaistu LCD-näyttö sekä etu- että takapuolella helpottamaan mittalaitteen kanssa työskentelyä eri puolilta laitetta. Molemmat näytöt on myös mahdollista kääntää ylösalaisin yhdellä napin painalluksella (FlipDisplay).

Kulmamitta mittaa tarkasti sisä- tai ulkokulmat asteina 0…220°. ArcoMaster soveltuu kattokulmien mittaukseen sekä esimerkiksi huonekalujen tai ikkunoiden kulmien ja reunojen mittaamiseen. Mittalaite on erinomainen apuväline tilanteissa, joissa kulmien mittaaminen on vaikeaa vaikeapääsyisen paikan takia. Mittalaite on varustettu automaattisella pysäytystoiminnolla lukitsemaan mitattu lukema näyttöön tilanteissa, jossa lukemaa ei pääse näkemään suoraan laitteesta.

Laserliner ArcoMaster 60 -mittalaitteessa on automaattinen virrankatkaisutoiminto. Laite toimii kahdella AA-paristolla, jolla laitteen toiminta-aika on noin kahdeksan tuntia. Kulmamitassa on tukeva alumiinikotelo 60 cm pitkällä varrella. Mittalaitteen varusteisiin kuuluu paristojen lisäksi kangaslaukku.

Katso tästä englanninkielinen tuotevideo

Katso valikoimastamme myös muut vesivaa’at niin kuluttaja- kuin ammattikäyttöön.

Tekniset tiedot

Kulman näyttö0....220°
Tarkkuus+ 0,2°
Libellin tarkkuus+ 0,25 mm/m
Virtalähde2 x AA-paristo
Mitat650 x 57 x 40 mm
Paino1,05 kg