Tasoiteruiskut

Näytetään kaikki 7 tulosta

Laadukkaat Wagner-tasoiteruiskut Tehomix Oy:ltä!

Tasoiteruiskut sopivat käytettäviksi monenlaisille materiaaleille.

Käyttökohteet ja käytettävät materiaalit voivat olla varsin monenlaisia, tarpeesta riippuen. Tasoiteruiskulla voit työstää muun muassa valmistasoitteita, kipsitasoitteita, bitumipinnoitteita, ruiskutettavia lämmöneristeitä, palosuoja-aineita ja paljon muuta!

Tehomix Oy:n valikoimassa olevat laitteet täyttävät mainiosti suurtenkin rakennustyömaiden vaatimukset ja tarjoavat kustannustehokkaan ratkaisun myös pienille kohteille. Ammattitaitoinen henkilökuntamme Vantaan Koivuhaassa auttaa sinua löytämään tarpeisiisi soveltuvan tasoiteruiskun ja siihen oikeat tarvikkeet kuten esim. sekoittajat, suuttimet, letkut, manttelit, kierukat ja suutinjatkeet. Tasoiteruiskua valittaessa kannattaa aina lähteä liikkeelle siitä, millaiseen kohteeseen ja tarpeeseen laitetta ollaan hankkimassa. Tarpeita on moninaisia ja useilla työkohteilla on omia erityispiirteitään, jotka kannattaa ottaa huomioon laitetta hankittaessa.

Ota yhteyttä!

Oletko hankkimassa uutta tasoiteruiskua? Oletpa sitten tekemässä ensimmäistä laitehankintaa tai jo raudanluja ammattilainen, voit luottaa Tehomix Oy:n osaavan henkilökunnan palveluun. Wagner-tasoiteruisku takaa tasaisen lopputuloksen. Kartoitamme tarpeesi huolella ja tarjoamme juuri sinulle sopivat tasoiteruiskut ja työkalut. 

Pintakäsittelyalan uranuurtaja, Wagner on tehnyt tinkimätöntä työtä laitteiden parissa yli 60 vuoden ajan. Wagner panostaa tuotekehitykseen vuosittain erittäin merkittävästi ja tekee yhteistyötä muun muassa eri yliopistojen kanssa. Tämä tarjoaa asiakkaille katkeamattoman mahdollisuuden hyödyntää nopeasti alan uusimpia innovaatioita.

Olipa tarpeesi tasoiteruikun huoltoon, varaosiin tai lisätarvikkeisiin liittyvä, apu löytyy Tehomix Oy:ltä. Tarkoituksemme on auttaa asiakasta keskittymään ydinliiketoimintaansa, me hoidamme laitteiden huollot ja takuuasiat vaivattomasti sekä asiakkaan aikaa säästäen. Tehomix Oy:n valikoimasta löytyy tasoiteruiskut ja niiden tarvikkeet vaativaankin ammattikäyttöön.

Miksi valita Tehomix ja Wagner tasoiteruiskut?

Henkilökunnallamme on pitkä kokemus tasoiteruiskuista sekä niiden huollosta ja myynnistä eri tarpeisiin. Huollon nopea toiminta ja laadukkaat laitteet ovat ensisijaisen tärkeitä seikkoja, jotta työmaalla työt sujuvat suunnitellusti. Valitessasi Tehomix Oy:n kumppaniksesi voit olla varma, että saat asiantuntevaa palvelua kaikissa tilanteissa. Pääkaupunkiseudulla tarjoamme tarvittaessa tasoiteruiskujen huollon yhteydessä nouto- ja palautuspalvelun suoraan työmaalta ja takaisin työmaalle. Asiakkaan henkilökunnalta säästyy aikaa ja työt jatkuvat ilman tarpeettomia katkoksia.

Tehomix Oy:n valikoimassa on myös tasoiteruiskujen suuttimia, letkuja, mantteleita ja muita varaosia, joten saat hankittua kaikki samasta paikasta. Huoltomme palvelee myös muiden merkkien osalta, näin asiakas voi luottaa saavansa ammattimaista huoltopalvelua vaikka tasoiteruisku ei olisikaan merkiltään vielä tällä hetkellä Wagner.

Meiltä saat myös  laadukkaat korkeapainemaaliruiskut ja hiekkapuhalluslaitteet.

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme olla avuksi!

Lue lisää

 • PlastCoat HP 30

 • Säkkimankelit

 • PlastCoat 830

  Tasoiteruisku hyvällä suorituskyvyllä, suurille työkohteille

 • PlastCoat 1030

  Riittävästi voimaa suurille määrille – kätevä ja monipuolinen

 • Sekoittaja PlastMix 15

  Materiaalin sekoitukseen

 • Rakennuskompressori

  Tehopakkaus: Kompaktista koostaan huolimatta yhtä tehokas kuin useat suurikokoisemmat laitteet.

 • Kompressori C330/03

  Tehopakkaus: Kompaktista koostaan huolimatta yhtä tehokas kuin useat suurikokoisemmat laitteet.