Korkeapainemaaliruiskut

Näytetään kaikki 12 tulosta

Meiltä saat laadukkaat Wagner-korkeapainemaaliruiskut!

Tasokkaat korkeapainemaaliruiskumme soveltuvat monenlaiseen työskentelyyn.

Käyttökohteet ja käytettävät materiaalit voivat olla varsin vaihtelevia. Korkeapainemaaliruiskulla voit työstää muun muassa maaleja, vedeneristeitä ja erilaisia suoja-aineita. Ja nämä ovat vain muutamia esimerkkejä korkeapainemaaliruiskujen monipuolisisista käyttökohteista!

Tehomix Oy:n ammattitaitoinen henkilökunta Vantaan Koivuhaassa auttaa sinua mielellään löytämään juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaavan korkeapainemaaliruiskun. Lisäksi saat meiltä apua sopivien tarvikkeiden, kuten suuttimien, letkujen, pistoolien ja jatkovarsien valitsemisen kanssa.

Korkeapainemaaliruiskua valittaessa kannattaa aina lähteä liikkeelle siitä, millaiseen kohteeseen ja tarpeeseen laitetta ollaan hankkimassa. Tarpeita on moninaisia ja useilla työkohteilla on omia erityispiirteitään, jotka kannattaa ottaa huomioon laitetta hankittaessa.

Ota yhteyttä!

Onko suunnitelmissasi hankkia uusi korkeapainemaaliruisku? Korkeapainemaaliruiskut ja niiden toimittajat erovat toisistaan hyvinkin paljon. Hyvää ja halpaa harvoin saa samassa paketissa. Valitse kumppaniksi Tehomix Oy ja Wagnerin korkeapainemaaliruiskut niin saat loistavaa kokonaispalvelua järkihintaan!

Wagner korkeapainemaaliruiskut ovat monelle jo käsite sinällään. Yhtiön tinkimätön tuotekehitys jo yli 60 vuoden ajan on tuottanut toinen toistaan innovatiivisempia ratkaisuja maalaamiseen ja pintakäsittelyyn liittyen. Korkeapainemaaliruiskuja löytyy moniin eri käyttötarkoituksiin pienistä kalvopumpuista aina järeisiin HeavyCoat laitteisiin saakka.

Ota yhteyttä!

Tehomix palvelee ammattilaisia kattavasti kaikissa maalauslaitteisiin liittyvissä asioissa. Palveluajatuksemme on auttaa asiakasta keskittymään ydinliiketoimintaansa, me hoidamme korkeapainemaaliruiskujen huollot ja takuuasiat vaivattomasti sekä asiakkaan aikaa säästäen. Tehomix edustaa Wagner ammattilaitteita, tarjoten koko valikoiman ammattilaisten käyttöön erilaisiin kohteisiin ja tarpeisiin.
Miksi valita Tehomix ja Wagner korkeapainemaaliruiskut?
Meillä on usean kymmenen vuoden kokemus laitteiden myynnistä ja huollosta. Ammattitaitoisen huoltomme ripeä palvelu yhdistettyinä laadukkaisiin laitteisiin ovat erinomaisen tärkeitä seikkoja, jotta työmaalla työt sujuvat suunnitellusti. Wagner on valmistanut korkeapainemaaliruiskuja jo yli 60 vuoden ajan. Innovatiivisuus ja korkea laatu ovat valmistajan tavaramerkkejä. Valitessasi Tehomix Oy:n kumppaniksesi voit olla varma, että saat asiantuntevaa palvelua kaikissa tilanteissa. Pääkaupunkiseudulla pystymme myös tarjoamaan korkeapainemaaliruiskujen huollon yhteydessä nouto- ja palautuspalvelun suoraan työmaalta ja takaisin työmaalle. Tämä säästää ammattilaisten aikaa ja työntekijät pystyvät hyödyntämään kaiken käytettävissä olevan ajan töiden tekoon.

Tehomix Oy tarjoaa myös kattavan valikoiman suuttimia, suodattimia, korkeapaineletkuja, maalauspistooleja ja laitteiden varaosia. Huollamme myös muita merkkejä eli saat meiltä ammattimaista huoltopalvelua vaikka korkeapainemaaliruisku ei olisikaan merkiltään vielä tällä hetkellä Wagner. Meiltä onnistuvat hyvin monipuolisesti erilaisten ja -merkkisten korkeapainemaaliruiskujen huoltaminen. Olethan meihin yhteydessä, mikäli kaipaat apua minkä tahansa korkeapainemaaliruiskun huoltamiseen!

Meiltä saat myös  laadukkaat hiekkapuhalluslaitteet ja tasoiteruiskut.

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme palvella!

Lue lisää

 • ProSpray PS20 HEA

  Ammattikäytön korkeapaineruisku

 • SuperFinish 23 Pro

  Korkeapaineruisku – luja, kestävä ja luotettava!

  Tuotenumero: 2399198
  Tuotemerkki: Wagner

 • SuperFinish 33 Plus

  Wagnerin ammattitason kalvopumppu moniin projekteihin.

 • Heavy Coat 750E

  Kompakti voimapaketti raskaille materiaaleille

 • ProSpray 3.21 HEA

  Ammattikäytön korkeapaineruisku

 • ProSpray 3.25

  Kompakti ammattikäytön korkeapaineruisku keskisuurille työkohteille

 • ProSpray 3.29

  Ammattikäytön kärrymallinen laite isoille työkohteille

 • ProSpray 3.31

  Lujatekoinen mäntäpumppu korkealla imuteholla

 • ProSpray 3.34

  Ammattikäytön lujatekoinen mäntäpumppu korkealla imuteholla

 • Prospray 3.39

  Tehokkain korkeapaineruisku ProSpray-perheessä!

 • Heavy Coat 950/ 970

  Tehopakkaus vaikeille aineille

 • SuperFinish 23Plus

  Oiva korkeapaineruisku pienempiin töihin!