Korkeapainemaaliruiskut

Näytetään 1–12 / 13 tuloksesta

Laadukkaat Wagner-korkeapainemaaliruiskut Tehomix Oy:ltä!

Korkeapainemaaliruiskut soveltuvat monenlaiseen työskentelyyn

Käyttökohteet ja käytettävät materiaalit voivat olla varsin monenlaisia.
Korkeapainemaaliruiskulla voit työstää mm. maaleja, vedeneristeitä ja erilaisia suoja-aineita.

Tehomix Oy:n ammattitaitoinen henkilökunta Vantaan Koivuhaassa auttaa asiakasta löytämään juuri hänen tarpeeseensa soveltuvan korkeapainemaaliruiskun ja siihen oikeat tarvikkeet kuten esim. suuttimet, letkut, pistoolit ja jatkovarret. Korkeapainemaaliruiskua valittaessa kannattaa aina lähteä liikkeelle siitä, millaiseen kohteeseen ja tarpeeseen laitetta ollaan hankkimassa. Tarpeita on moninaisia ja useilla työkohteilla on omia erityispiirteitään, jotka kannattaa ottaa huomioon laitetta hankittaessa.

Ota yhteyttä!

Onko suunnitelmissasi hankkia uusi korkeapainemaaliruisku? Korkeapainemaaliruiskut ja niiden toimittajat erovat toisistaan hyvinkin paljon. Hyvää ja halpaa harvoin saa samassa paketissa. Valitse kumppaniksi Tehomix Oy ja Wagnerin korkeapainemaaliruiskut niin saat loistavaa kokonaispalvelua järkihintaan!

Wagner korkeapainemaaliruiskut ovat monelle jo käsite sinällään. Yhtiön tinkimätön tuotekehitys jo yli 60 vuoden ajan on tuottanut toinen toistaan innovatiivisempia ratkaisuja maalaamiseen ja pintakäsittelyyn liittyen. Korkeapainemaaliruiskuja löytyy moniin eri käyttötarkoituksiin pienistä kalvopumpuista aina järeisiin HeavyCoat laitteisiin saakka.

Ota yhteyttä!

Tehomix palvelee ammattilaisia kattavasti kaikissa maalauslaitteisiin liittyvissä asioissa. Palveluajatuksemme on auttaa asiakasta keskittymään ydinliiketoimintaansa, me hoidamme korkeapainemaaliruiskujen huollot ja takuuasiat vaivattomasti sekä asiakkaan aikaa säästäen. Tehomix edustaa Wagner ammattilaitteita, tarjoten koko valikoiman ammattilaisten käyttöön erilaisiin kohteisiin ja tarpeisiin.
Miksi valita Tehomix ja Wagner korkeapainemaaliruiskut?
Meillä on usean kymmenen vuoden kokemus laitteiden myynnistä ja huollosta. Ammattitaitoisen huoltomme ripeä palvelu yhdistettyinä laadukkaisiin laitteisiin ovat erinomaisen tärkeitä seikkoja, jotta työmaalla työt sujuvat suunnitellusti. Wagner on valmistanut korkeapainemaaliruiskuja jo yli 60 vuoden ajan. Innovatiivisuus ja korkea laatu ovat valmistajan tavaramerkkejä. Valitessasi Tehomix Oy:n kumppaniksesi voit olla varma, että saat asiantuntevaa palvelua kaikissa tilanteissa. Pääkaupunkiseudulla pystymme myös tarjoamaan korkeapainemaaliruiskujen huollon yhteydessä nouto- ja palautuspalvelun suoraan työmaalta ja takaisin työmaalle. Tämä säästää ammattilaisten aikaa ja työntekijät pystyvät hyödyntämään kaiken käytettävissä olevan ajan töiden tekoon.

Tehomix Oy tarjoaa myös kattavan valikoiman suuttimia, suodattimia, korkeapaineletkuja, maalauspistooleja ja laitteiden varaosia. Huollamme myös muita merkkejä eli asiakas voi luottaa saavansa ammattimaista huoltopalvelua vaikka korkeapainemaaliruisku ei olisikaan merkiltään vielä tällä hetkellä Wagner.

Meiltä saat myös  laadukkaat hiekkapuhalluslaitteet ja tasoiteruiskut.

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme palvella!

Lue lisää