Tarkkuustyökalut

Näytetään kaikki 12 tulosta

Tarkkuustyökalut

Tarkkuustyökalut-kategoriasta löydät saksalaisen tarkkuustyökalujen valmistaja Proxxonin tuotteita. Yritys on valmistanut Micromot-laitteita jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Proxxon on jo laadullinen käsite pienoismallien rakentajien, optikkojen, koruvalmistajien ja muiden aktiiviharrastajien sekä ammattilaisten parissa. Micromot-tuoteperheestä löytyy laitteita mikrokaivertimesta metallisorviin ja kaikkea siltä väliltä. Kaikki laitteet on suunniteltu Proxxonin Trierin tehtaalla, jossa myös valtaosa kokoonpanosta tapahtuu. Valmistajan tuotteistoon kuuluu Micromot-laitteiden lisäksi laaja valikoima vääntötyökaluja, joista monet omaavat innovatiivisia ratkaisuja työskentelyn helpottamiseksi.

 • Proxxon KS 230 pöytäsaha

  Pienoiskoon pöytäsirkkeli, joka sopii niin askarteluun kuin muuhunkin pikkutarkkaan näpertelyyn. Saha soveltuu erinomaisesti esimerkiksi pienoismallien ja nukketalojen valmistukseen.

 • Proxxon FBS 240/E hiomaporakone

  Proxxon pienoisporakone FBS 240/E sopii niin poraukseen, jyrsintään, hiontaan, kiillotukseen, harjaukseen, leikkaukseen kuin kaiverrukseen.

 • Proxxon IBS/E teollisuuskäytön hiomaporakone

  Teollisuuskäytön hiomaporakone, joka sopii poraukseen, jyrsintään, hiontaan, kiillotukseen, puhdistukseen, leikkaukseen, kaiverrukseen ja signeeraukseen.

 • Proxxon TBM 220 penkkiporakone

  Penkkiporakone erityisen tarkkaan työstöön – poraa jopa 0,5 mm reikiä.

 • Proxxon TBH penkkiporakone

  Proxxonin TBH-penkkiporakone on todellinen tarkkuuslaite hienomekaanikoille, laboratorioihin ja työpajoihin.

 • Proxxon FET pöytäsaha

  Huipputarkan sahauksen pöytäsaha, jolla saat kerralla valmiin erityisen tarkan ja suoran sahausjäljen. Pöytäsaha soveltuu hienomekaniikkaan, pienoismallien rakentamiseen, muotinvalmistukseen, leikkikalujen valmistukseen, mallipuusepäntöihin ja sisustajille.

 • Proxxon DS 230/E kuviosaha

  Oikea kone tarkkuutta vaativaan sahaukseen. Pienoismallien ja nukkekotien rakentajille, leikkikalujen valmistajalle, ja hienomekaanikoille. Proxxon DS 230/E -kuviosaha sahaa tavallisilla lehtisahanterillä alumiinia, piirilevyä, muovia ja puuta.

 • Proxxon DSH kuviosaha

  Pienoismallin DSH-lehtisaha soveltuu muottien valmistamiseen, hienomekaniikan töihin, pienoismallien ja leikkikalujen (myös palapelit) valmistamiseen, suunnittelijoille, arkkitehdeille, pienoismallien ja nukkekotien rakentamiseen. Turvallisuutensa takia saha on ihanteellinen opetusväline myös kouluihin ja oppilaitoksiin.

 • Proxxon DB 250 puusorvi

  Puusorvi, joka soveltuu pienikokoisten kappaleiden sorvaamiseen. Erinomainen laite pienoismallien valmistamiseen kuten nukkekotien ja pienoisrautateiden osiin, leikkikalujen valmistukseen, Marionettien jäsenten valmistukseen sekä tuhansien muiden pienten osien valmistamiseen.

 • Proxxon KGS 80 katkaisu-/jiirisaha

  Kätevän kokoinen laite pienten kappaleiden katkaisuun. Toimii sekä jiirisahana että laikkaleikkurina.

 • Proxxon MF 70 MICRO-jyrsin

  Pieni ja täsmällinen tarkkuusyläjyrsin laboratorioille, silmäoptikoille, korusepille, elektroniikan ammattilaisille ja pienoismallien rakentajille. Jyrsin soveltuu hienotyöstöä vaativiin projekteihin.

 • Proxxon THERMOCUT kuumalankaleikkuri

  Styroksin ja vaahtomuovin leikkaamiseen erityisesti soveltuva kuumalankaleikkuri, joka ei murenna kuten veitsi tai saha. Laite on omiaan arkkitehdeille, suunnittelijoille, taiteilijoille, prototyyppien rakentajille, rakennuseristeiden tarkkuustyöhön sekä tietenkin klassiseen pienoismallien rakentamiseen.