Maalauslaitteet

Näytetään tulokset 1–12 / 58

Maalauslaitteet

Valikoimastamme löytyvät Wagner-tuoteperheen maalauslaitteet niin kuluttajille, ammattilaisille kuin teollisuuden käyttöön. Jo yli 60 vuoden kokemuksella Wagner on kehittänyt kustannustehokkaita, luotettavia ja käyttäjäystävällisiä maalauslaitteita, joissa on korkea laatu sekä uraauurtava teknologia. Yhtiön perustaja Josef Wagner kehitti maailman ensimmäisen ”ilmattoman” sähkökäyttöisen maalin ruiskutuspistoolin vuonna 1953, joka sai nimekseen ”Whisker”.

Wagnerin maalauslaitteet takaavat ammattimaisen lopputulokset, olitpa sitten ensikertalainen tai vuosien kokemuksen omaava ammattimaalari. Maalauslaitteilla saat valmista jälkeä huomattavasti nopeammin kuin pensselillä tai telalla – myös pinnan laatu ja peittävyys ovat paremmat. Ruiskutuksessa ratkaisevana etuna on maalin levittäminen pintaan koskematta. Tällöin pinnan alkuperäinen rakenne pysyy ennallaan toisin kuin telalla tai pensselillä maalattaessa. Toinen etu maaliruiskun käytössä on hyvä maalaustulos nopeammin ja mukavammin – erityisesti isoja pintoja maalattaessa. Esimerkiksi seinien ja sisäkattojen maalauksessa nurkkia ja reunoja ei tarvitse enää maalata ensin pensselillä, sillä maali suihkutetaan nopeasti ja tasaisesti peittäen yhdellä maalauskerralla. Reunat ja viirut, jotka aiemmin syntyivät telalla maalattaessa ovat mennen talven lumia.

Ota yhteyttä!

Valikoimassamme olevat matala- ja korkeapainemaaliruiskut on jaoteltu nettisivuillamme kategorioihin laitteiden käyttäjien ja käyttökohteiden mukaan: kuluttajalaitteet, ammattilaitteet sekä teollisuuden laitteet. Näin löydät helpommin juuri sinulle sopivan laitteen laajasta valikoimastamme. Kuluttajakäyttöön tarkoitettuja maalauslaitteita myymme jälleenmyyjiemme kautta, ammatti- sekä teollisuuden käyttöön tarkoitettuja laitteita voit ostaa suoraan Vantaan toimipisteestämme.

Valikoimassamme on myös runsaasti maalauslaitteiden tarvikkeita sekä varaosia aina maalisäiliöistä ruiskutuspäihin, letkuista pistooleihin sekä suuttimista imusäiliöihin – mitä ikinä vain tarvitset! Wagner-maalauslaitteiden huollot ja takuutoiminnot onnistuvat meillä myös nopeasti ja helposti Vantaan toimipisteessämme.  Esimerkiksi kuluttajalaitteissa takuuaika on jopa kolme vuotta, ja rekisteröimällä laitteen saat vielä yhden lisävuoden kaupan päälle!

Lue lisää