Hiekkapuhalluslaitteet

Näytetään kaikki 5 tulosta

Laadukkaat Airblast-hiekkapuhalluslaitteet Tehomix Oy:ltä

Hiekkapuhalluslaite valitaan tarpeen mukaan

Hiekkapuhallusta voidaan käyttää esimerkiksi siltoihin, rakennusten julkisivuihin, parvekkeisiin sekä säiliöihin ja siiloihin. Laitteilla voidaan tehdä korroosion poistoa, puhdistaa metallirakenteita ja putkien sisäpintoja.

Hiekkapuhalluslaite soveltuu myös betoni- ja puupintojen käsittelyyn. Tehomix Oy:n kokenut henkilökunta auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaalla mahdollisella tavalla sopivan hiekkapuhalluslaitteen.

Hankkiessasi Airblast-hiekkapuhalluslaitteen meiltä voit olla varma, että hankintasi on laadukas ja kaikki standardit täyttävä.

Ota yhteyttä!

Hiekkapuhallusurakka alkamassa ja pitäisi hankkia uudet hiekkapuhalluslaitteet tai ainakin uusia letkut ja liittimet, mistä apua? Puhallatpa sitten hiekalla tai rakeella, kuivana tai märkänä meiltä Tehomix Oy:ltä löytyy hiekkapuhalluslaite tarpeidesi mukaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa tarvittavan kokonaisuuden hankinnassa.

Airblastilla on yli 40-vuoden kokemus, vuodesta 1974 lähtien, pintakäsittelyn parista. Yritys toimii ympäri maailmaa ja valmistaa laitteensa korkeimpien turvallisuusstandardien mukaisesti. Tuotantolaitoksia on sekä Euroopassa että Kaukoidässä.

Tehomix Oy pystyy auttamaan sinua oikean laitteen ja tarvikkeiden valinnassa vankan kokemuksensa perusteella. Pyrimme siihen, että asiakas saa keskittyä ydinliiketoimintaansa, me hoidamme laitteiden huollot ja takuuasiat vaivattomasti sekä asiakkaan aikaa säästäen. Tehomix Oy:n edustamat Airblast-hiekkapuhalluslaitteet tarjoavat huippulaatua ammattilaisten käyttöön erilaisiin kohteisiin ja tarpeisiin.

Miksi valita Tehomix ja Airblast-hiekkapuhalluslaitteet?

Usean vuoden kokemuksella henkilökuntamme pystyy palvelemaan erinomaisesti niin uusien laitteiden myynnin kuin asiakkaan nykyisten laitteiden huollonkin osalta. Laadukkaiden laitteiden ohella, nopea ja ammattimainen huolto ovat ensisijaisen tärkeitä seikkoja, jotta työmaalla työt sujuvat suunnitellusti. Valitsemalla kumppaniksesi Tehomix Oy:n varmistat saavasi asiantuntevaa palvelua kaikissa tilanteissa. Tarjoamme pääkaupunkiseudulla myös asiakkaillemme hiekkapuhalluslaitteiden huollon yhteydessä nouto- ja palautuspalvelun suoraan työmaalta ja takaisin työmaalle. Edellä mainittu palvelu mahdollistaa asiakkaan tehokkaan työskentelyn kun laitteiden kuljettamiseen ei kulu aikaa työnteon kustannuksella. Tehomix Oy:n valikoimassa on myös hiekkapuhalluslaitteiden suuttimia, letkuja, liittimiä, vesipäitä ja hiekkapuhalluskypäriä, joten saat hankittua kaikki samasta paikasta.

Meiltä saat myös  laadukkaat korkeapainemaaliruiskut ja tasoiteruiskut.

Ota yhteyttä ja anna meidän palvella!

Lue lisää